ACT - YA

ACT ER ET FÆLLESSKAB FOR ALLE KØBENHAVNS UNGE SOM ER 20+. ACT ER EN DEL AF TRIBE, SOM ER VORES TEENAGE- OG UNGDOMSARBEJDE I KIRKEN I KULTURCENTERET BESTÅENDE AF TRE ALDERSGRUPPER: BLAZE (5.-8. KLASSE), RADIANT (9. KL-19 ÅR) OG ACT (20+).


Efter sommer starter ACT op igen, efter et år præget af nedlukning og Corona. Sørg for at hold dig opdateret på ACTs Facebook-side og Instagram, hvor der kommer mere info om hvordan opstarten bliver.

SØNDAGE
Hver søndag mødes vi til gudstjenesten kl. 10.30. Efter gudstjenesten ønsker vi, at skabe mulighed for fællesskab ved fx at gå ud og spise frokost sammen.
 
LIFE GROUPS

Life Groups er fællesskab i mindre grupper, hvor vi mødes og deler tro og liv. En gruppeaften afholdes oftest hos en vært fra hver gruppe, som åbner sit hjem og inviterer til hygge, kaffe og bøn samt et oplæg, der leder til en god snak. Grupperne er åbne fællesskaber - og glæder sig til at byde dig velkommen. Hvis du gerne vil tilmelde dig i livsgruppe i ACT skriv da til Elisabeth Kaas Højgaard på: elisabeth.kaas@kulturcenter.dk 
 
HOLD DIG OPDATERET OG SE MERE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

image