ACT - YA

ACT ER ET FÆLLESSKAB FOR ALLE KØBENHAVNS UNGE SOM ER 20+. ACT ER EN DEL AF TRIBE, SOM ER KIRKENS TEENAGE- OG UNGDOMSARBEJDE BESTÅENDE AF TRE ALDERSGRUPPER: BLAZE (5.-8. KLASSE), RADIANT (9. KL-19 ÅR) OG ACT (20+).

ACT SERVICE
Den sidste søndag i måneden er der ACT Service, som er vores aftensgudstjeneste fra kl. 19-21. Der vil være 1 times gudstjeneste med lovsang og prædiken og 1 times café med fællesskab, nærvær og hygge.

SØNDAGE
Hver søndag mødes vi til gudstjenesten kl. 10.30. Efter gudstjenesten ønsker vi at skabe mulighed for fællesskab, hvor vi sidder sammen, spiser noget mad eller drikker en kop kaffe i Community Caféen, kirkens café.

LIVSGRUPPER
Life Groups er fællesskab i mindre grupper, hvor vi mødes og deler tro og liv. En gruppeaften afholdes oftest hos en vært fra hver gruppe, som åbner sit hjem og inviterer til hygge, kaffe og bøn samt et oplæg, der leder til en god snak. Grupperne er åbne fællesskaber - og glæder sig til at byde dig velkommen. Hvis du gerne vil tilmelde dig i livsgruppe skriv da til Elisabeth eller Frederik Kaas Højgaard på: elisabeth.kaas@kulturcenter.dk eller frederik.hoejgaard@kulturcenter.dk

BLIV EN DEL AF VORES FACEBOOKGRUPPE HER

Følg os: FACEBOOK | INSTAGRAM