LIVSGRUPPER

Livsgrupper online 
Som noget nyt skal vi prøve at have fællesskab i vores livsgrupper online. Dette kan foregå på forskellig måde via Facebook, Whats-app, etc. 
Hvis du ikke allerede er en del af en Livsgruppe men ønsker at blive det så bedes du venligst udfylde dette link: https://kik.churchcenter.com/people/forms/16635 

Vi har brug for hinanden, hvis vi skal leve livet fuldt ud. Alene bliver både vores liv og tro begrænset og måske ligefrem tomt. Derfor inviterer vi dig til at blive en del af en livsgruppe.

En livsgruppe er 5-10 mænd eller kvinder, som mødes hver uge. Over en kop kaffe bliver der talt om livet, diskuteret et oplæg, delt tro og tvivl, glæder og sorger og givet plads til, at Gud kan få lov til at tale til den enkelte.

Over en periode på et halvt års tid kan en proces sammen med andre mennesker i en livsgruppe gøre mere ved ens liv og tro end 10 år alene.
Livsgrupperne er typisk delt op efter køn, da vores erfaring er, at det giver det bedste udgangspunkt for en åben og ærlig snak. De findes udover hele Storkøbenhavn på alle ugens hverdage. Livsgrupper er for alle mennesker, uanset om du er en erfaren kristen eller en nybegynder eller slet ikke er begyndt endnu.

Benyt konktaktformularen,  hvis du gerne vil med i en livsgruppe. Du kan altid skrive til os på grupper@kulturcenter.dk eller ringe på 39 39 31 25

Er du gruppeleder?
Så vil vi gerne invitere dig med i en Facebookgruppe, hvor der deles ideer og inspiration til hvordan vi kan facilitere fællesskab i vores grupper online. https://www.facebook.com/groups/2720061494890848