image

Kirkelejr 23

 

Vi skal på kirkelejr i Store Bededagsferien d. 4.- 6. maj 2023 på Gulbrannagården i Sverige.

Ankomst fra kl. 16:00. Der vil være grillpølser i tidsrummet kl. 17.30-19.30.

Stedet ligger ved havet, kun to timers kørsel fra København. Der er hytter, værelser, spisesal, hvor de også laver mad til os, et kapel og store skønne fællesarealer. Lejren er for alle generationer, og der vil være aktiviteter for voksne, unge, teenagere, seniorer og børn. Mere praktisk information såsom pakkeliste og program sendes op til lejrstart.Alle priser er ALL INCLUSIVE. Det vil sige, at du ikke skal have penge op af lommen, så snart du er på lejren. Det betyder også, at vi ikke kommer til at skulle lave mad selv eller stå ude i køkkenet og vaske op.

--------------------------------------------------------------------Du har også mulighed for at støtte til et wildcard, for dem som ikke måtte have økonomisk råderum til at være med. Du kan vælge at støtte 100 kr. og det antal 100 kr. du ønsker at støtte, tilvælger du til højre for. Eks.: 100 kr. af 5 antal = 500 kr. i støtte.

Hvis du vil spare penge på din tilmelding for en 8-11 årig eller som 12-30 årig, så er der vigtig info ved tilmelding nedenunder: Ved nogle aldersgrupper, står der “medlem”. Det betyder at være medlem i vores børne-, teenage- og ungdomsforening. For børn 8-11 år, så er det som medlem af Katsj og teenagere og unge 12-30 år, er det som medlem af TRIBE.

For at få blive medlem og dermed opnå en billigere pris på lejren, skal du melde dig ind i Katsj eller TRIBE via dette link: https://selvbetjening.winkas.net/side.asp?wkid=92863&side=7

Det koster 100 kr. at blive medlem, og prisen for lejren som medlem er 200 kr. billigere, så der er penge at spare + at det giver vores børne-, teenage- og ungdomsarbejde nogle midler at lave kirke for børn og unge for. Du udfylder linket med dine kontaktoplysninger, under ‘Bynavn’ vælger du ‘København’, og under ‘Lokalforening’ vælger du Katsj (8-11 år) eller Tribe (12-30 år).

Teenagere i aldersgruppen 12-15 år / 5. klasse-9. klasse (BLAZE) overnatter sammen på en stor sovesal, som bliver deres eget teenageområde på kirkelejren.


Vi glæder os til at vi skal på lejr sammen. 

 

 
image
image
image