27. aug 2015

Nyt lederteam for lovsang

Nanna Frimand-Meier og Joachim Engell har sagt ja til at tage lederansvar for den danske del af sang og musik i Kirken i Kulturcenteret. Sammen bliver de et stærkt team.

Nanna er erfaren lovsangsleder fra sin tid i Pinsekirken Thisted. Her i Kirken i Kulturcenteret har vi ofte nydt lovsang under Nannas ledelse, og oplever hende både meget kompetent, frimodig og målrettet. Nannas ansvar bliver primært selve sangdelen og udvikling af nye talenter på dette område.

Joachim har været en del af husets lovsangsbands gennem de sidste mange år. Joachim er en meget begavet musiker og spiller selv flere instrumenter. Joachim er det sidste år vokset som en naturlig leder for musikdelen og nyder stor respekt fra hele teamet på grund af hans kompetence og personlighed. Joachims ansvar bliver udvikling af musiksiden og af ’husets lyd’

Kirken i Kulturcenteret tror på Nanna og Joachims lederskab og har forventninger om et nyt løft i sang og musik under deres ledelse.