25. mar 2017

The Party

Du er inviteret til The Party den 16. april og fejre Påskesøndag. Det bliver en eftermiddag med noget for enhver uanset alder, hvor vi blandt andet får besøg af Zoo, der medbringer forskellige dyr, som du kan udforske og røre. Vi fylder huset med spændende madoplevelser og indslag fra forskellige kulturer og nationaliteter.
Du får også mulighed for at få en ridetur på en kamel og smage lækre kager fra påskens største kagebord.
Så tag din familie og venner med til fejring af påsken i Kirken i Kulturcenteret #minkirke.

Tidspunkt:

Sted:
Kirken i Kulturcenteret
Drejervej 15-17, 2400 Kbh NV

ENGLISH:

The Party
You are invited to The Party on April 16, a celebration of Easter Sunday.
It is going to be an afternoon with activities for people of all ages. We’ll have guests coming from the Zoo, bringing different kinds of animals that you’ll get an opportunity to touch. The house will be packed with exciting gastronomic experiences and features from many different cultures and nationalities.
You’ll also get the chance to ride a camel and taste some of the delicious cakes from this Easter’s biggest cake buffet.
So bring your family and friends to the celebration of Easter at The Church in the Culture Center #minkirke.

Time:
12.30pm-3.30pm