25. aug 2016

Tak til Marc Corydon

Marc Corydon har gennem 6 år været ansat i Kirken i Kulturcenteret med fokus på teenagerne. Han har fyldt kirken med sin farverige personlighed og sit brændende hjerte for Jesus. Gennem sin tjeneste har han påvirket en hel generation på landsplan med sin radikalitet og sin brand. For 2 år siden tilbød vi Marc stillingen som ungdomspræst. Efter en opstart med barselsorlov gik Marc igang i februar sidste år, men måtte desværre sygemeldes af to omgange. Først på grund af længerevarende komplikationer med sin fod og senere på grund af stress ved sommertid 2015.
Marc standser som ungdomspræst den 31. August. Han har i alle årene gjort et fantastisk arbejde for den unge generation både i den lokale kirke samt på landssommerlejren: GAF. Marc er kreativ, sej og passioneret – og vil blive savnet. Vi glæder os over at Marc og Elin forstætter med at være en del af menigheden – og ønsker dem alt det bedste.

På vegne af præsteteamet
Jarle Tangstad