22. aug 2017

SUPER SUNDAY i august

Denne måneds SUPER SUNDAY har et helt særligt fokus på fejring. Ikke nok med at vi sammen vil fejre Palle Flygers indsættelse som præst, vil vi samtidig fejre diversiteten i vores kirke. Derfor vil vores ledende præst Jarle Tangstad prædike ud fra temaet Created for Diversity.
Så kom og vær med til en SUPER SUNDAY med fokus på fejring både under og efter gudstjenesten og byd Palle Flyger velkommen i vores kirke.

This month's SUPER SUNDAY has a special focus on celebration. Not only will we celebrate Palle Flyer's Inauguration as a pastor, we will also celebrate the diversity of our church at the same time. Therefore, our leading pastor Jarle Tangstad will preach on the theme of Created for Diversity.
So join us for SUPER SUNDAY focusing on celebration both during and after the worship service and welcome Palle Flyger to our church.