21. nov 2016

Ny præst fokus på mission i København

Palle og Anne-Marie Flyger har igennem flere år været missionær i Nordafrika for at nå muslimer med evangeliet om Jesus. Nu flytter de til Kirken i Kulturcenteret for at hjælpe os med nå muslimer og internationale med budskabet om Jesus.

Efter sommeren bliver flyttebilen pakket hos familien Flyger, der nu bor i Herning. Her har de tjent som ledende præstepar i en voksende kirke, efter de vendte hjem fra Nordafrika. Men lysten til at arbejde med muslimer og det international miljø får dem nu til at drage til København.
”Vi glæder os. Jeg er vokset op i Kirken i Kulturcenteret og får nu lov til at leve min passion ud om at nå muslimer og internationale med evangeliet. Det er næsten for godt til at være sandt,” siger Palle Flyger.
Sammen har Palle og Anne-Marie tre døtre: Amalie, der allerede er en del af kirken her, Sarah Sofie, som flytter med fra Herning, samt Victoria der er multihandikappet. ”Victoria Har været en gave til os. Hun minder os om Guds kærlighed og nåde, også når livet kan være rigtig udfordrende,” siger Anne-Marie om sin datter. Palle og Anne-marie får deres primære base i den internationale afdeling og den eksakte tiltrædelsesdato er ikke helt på plads, men allerede fra Januar vil de to besøge kirken regelmæssigt og medvirke ved gudstjenesterne.