19. sep 2015

Kulturcenteret får nyt kommunikationsteam

Første oktober 2015 har Copenhagen Media Facility (CMF, tidligere KKR) i samarbejde med Kirken i Kulturcenteret sammensat et nyt kommunikationsteam med Judith Jønsby og Benjamin Uhrenholdt i spidsen. Det bliver et stort og længe ønsket løft ift. kommunikation og et samarbejde som giver grund til forventning.

Judith Jønsby har i en årrække arbejdet som Senior Art Director og har stor erfaring i visuel identitet, grafisk design og kampagner på digitale medier. Judith bliver en meget kompetent leder af kommunikationsteamet. I CMF bliver hendes opgaver eksterne kunder og kampagner på de sociale medier. I kirken bliver Judiths opgave at lægge den strategiske linje for kommunikation internt såvel som eksternt.

Benjamin Uhrenholdt skal fungere som et vigtigt bindeled til Kirken i Kulturcenteret. Hans opgaver bliver blandt andet at føre strategien ud i virkeligheden og rekruttere medarbejdere til den komplekse opgave det er, at kommunikere i og ud fra et stort multikulturelt hus.

Sammen vil Judith og Benjamin sætte det hold af medarbejdere, som er nødvendigt ift. opgavens omfang.

Kulturcenteret byder begge varmt velkommen!