19. dec 2015

Profetisk konference med Dr. Sharon Stone 29. til 31 januar 2016

Som afslutning på vores 21 dage med bøn inviteres du til en spændende konference med tale og undervisning af  Profet, Dr. Sharon Stone.Undervisningen vil udfordre og opmuntre os ift. personlige omstændigheder og nogle af de valg, vi står overfor i vores liv med Gud.
Ind for et helt nyt år – med de udfordringer, opgaver og situationer, vi kommer til at opleve, er det trygt at kunne lægge sit liv og 2016 i Guds hånd!

Tilmeld konferencen

Dr. Sharon Stone er bosat i Old Windsor, England sammen med sin mand, Greg Black. Hun er grundlægger af organisationen, Christ International Europe, www.cieurope.org
Sharon Stone har med sin tjeneste, som profet, været med til at forløse Guds plan og hans kraft ind i Danmark , København, Kirken i Kulturcenteret og ind i den enkelte af os.

Hendes undervisning er bibelfunderet og suverænt inspirerende.
Der vil være undervisning lørdag formiddag og eftermiddag samt møder fredag og lørdag aften.

Lørdag aften kalder vi for Helligåndsaften: Vi forventer en aften, hvor den enkelte på en særlig måde oplever et møde med den levende Gud. Hvis man, som menneske, ønsker at komme på et nyt niveau i sit personlige liv, må man søge Gud. Det er kun ham, der kan forny vore tankemønstre -  give os et nyt perspektiv for vores fremtid!
Søndag formiddag taler Sharon Stone på SUPER SUNDAY  i Kirken i Kulturcenteret kl. 10.30.

Konference med Sharon Stone den 29. - 31. januar

29. januar