16. sep 2017

Frikirkeling konfirmation opstart

Så er det snart tid til opstart af dette års frikirkelig konfirmationshold. Som noget nyt ændrer vi tidspunktet fra søndage til hver onsdag kl. 16.30-18.00, så der stadig er rig mulighed for at deltage i kirkens teenageklub PT78.
Derudover har vi i år fået en ny leder af konfirmationsholdet – det er Casper Ullemose. Casper har tidligere været Giv-et-år-medarbejder på Mariager Efterskole, og han er nu flyttet til København for at studere til lærer. Han har en stor passion for teenagere samt for undervisning og forkyndelse, så vi er heldige at have fået ham med på holdet i år.

Første gang teenagerne mødes til undervisning bliver onsdag d. 27. september kl. 16.30 i Kirken i Kulturcenteret. Konfirmationsholdet mødes til halvandens times undervisning med plads til debat, spørgsmål og masser af sjov og hygge. Så går du i 7. Eller 8. Klasse, er dette et perfekt tilbud for dig. Frikirkelig Konfirmation er en pendant til den traditionelle konfirmation. Vi konfirmerer ikke på baggrund af barnedåben, men du får derimod gennem undervisningen en masse spændende og brugbar viden om Biblen. Du får ligeledes mulighed for at gå på opdagelse og selv tage stilling til den kristne tro. Dette spændende forløb afsluttes med en kæmpe festgudstjenesten søndag d. 13. maj 2018, hvor vi som kirke vil stå sammen og fejre konfirmanderne.
Lyder det som noget for dig, så tilmeld dig dette års frikirkelig konfirmationsforløb her.

Vigtige informationer:
·      Opstart: onsdag d. 27. september