14. mar 2015

Palmesøndag med fest for alle

THE PARTY 29. marts kl. 10.30
Traditionen tro er der fest på Drejervej, når det er palmesøndag.

I Kultursalen er det SUPER SUNDAY for alle voksne med prædiken og masser af musik. Denne søndag samles alle kirkens afdelinger på tværs af kultur, sprog og kultur. I børnekirken er det en helt særlig søndag med påskefortællingen, easter-hunt og meget mere.

THE PARTY fortsætter kl. 12.30-15.00 med aktiviteter for både store og små, stille og vilde, forsigtige og eventyrlystne!
Efter gudstjenesten åbner kirkens store garage.
Aktiviteter: Tør du have en levende slange i hånden? Eller lade en edderkop kravle på din hånd – så gå ikke glip af dyrene, som Zoologisk Have tager med til Drejervej. Kyndigt guidet af Zoo-medarbejdere er der mulighed for at forundres over kryb og kravl i dyrenes verden. Foretrækker du lidt større dyr, er der æsel- og kamelridning i gården kl. 13.15-15.00.
For dem, som gerne vi have ro og hygge, er bålhytten åben kl. 12.30-15.00, hvor der er mulighed for at lave snobrød eller popkorn. I garagen er der aktivitetsboder, hvor deltagerne kan udfordre hinanden i forskellige discipliner. Som noget nyt er der salsadans med professionel instruktør fra kl. 13.00-15.00. Og selvfølgelig holder kirkens store Legeland også åbent denne dag!
Mad og drikke: I garagen er en lækker foodcourt med mulighed for at købe grillet lam, veganermad, burgere eller filippinsk mad. Enhedspris for alle anretninger: 50,- kr. – børn op til 12 år får gratis børneportion! Det er også muligt at købe en lækker smoothie eller kaffespecialiteter.