08. dec 2014

Inspirations dag for alle KATSJ medarbejdere!

Lørdag d.7 februar fra 10-15! Værdsættelse  og inspirationsdag for alle KATSJ medarbejdere! Og en særlig invitation til de forældre som gerne vil tænke mere Orange! Tilmelding sker via receptionen@kulturcenter.dk! Hvis du tilmelder dig inden d. 7 januar, får du en ekstra forkælelse på dagen. En dag du ikke vil gå glip af!

Hvad betyder det at tænke Orange?

At tænke orange er en måde at inspirere os på og minde os om, at vi har brug for hinanden og bør bruge tid sammen på tværs af generationerne i kirken – at vi ser alle kirkens brugere som vores kirkefamilie.  Hvis vi blander farverne rød og gul får vi orange! Hvis du ser for dig at rød er hjertet, familien, relationerne – det forum, hvor Gud viser sin tilstedeværelse i vores liv, og så ser gul som kirken, verdens lys. Begge begreber er nævnt i bibelen som Guds måde at vise os sin relation til mennesker og hans frelsesplan for verden. Når du blander disse to farver får du farven orange. Orange er en ny og endnu mere iøjnefaldende farve end de to andre hver for sig. Så tænk, hvad vi kan udrette og opleve sammen hvis vi vælger at forene disse to begreber i stedet for at lade dem stå alene…DERFOR arbejder vi med orange strategi i KATSJ og Kirken i Kulturcenteret!