04. okt 2017

Michael Tangstad bliver frivillig præst i Køge Frikirke

Efter 8 år som præst i Køge Frikirke har Michael Tangstad pr. 1. november fået nyt job i revisionsbranchen. Han forbliver dog en aktiv del af kirken som frivillig præst.

Michael har gennem de sidste knapt tre år været deltidsansat som præst i Køge og deltidsansat som landsleder for UNG Mosaik (tidligere PBU). Efter at være standset i UNG Mosaik i foråret har det givet anledning til at overveje fremtiden for Michael og for Køge Frikirke.
Michael har derfor udfordret Køge Frikirke til, at han fortsætter i spidsen for lederteamet som frivillig præst.
På den måde kan Køge Frikirke bruge de frigjorte økonomiske ressourcer på at række længere ud.
Selv vil Michael færdiggøre sin uddannelse som revisor i et revisionsfirma. ”Tanken om at få færdiggjort min uddannelse har rumsteret on/off de sidste 12 år siden jeg afsluttede min HA.almen på CBS i 2005, og nu oplever jeg at tiden er moden til at tage springet”, udtaler Michael, og tilføjer: ”Der er kommet nye kræfter til i Køge Frikirke de sidste par år og jeg glæder mig til at tage fat frivilligt sammen med dem.”

De sidste tre år har Michael været en del af præsteteamet i Kirken I Kulturcenteret efter fusionen med Køge Frikirke i starten af 2015.
”Jeg er dybt taknemlig for de sidste otte år, hvor jeg har haft det privilegie at få lov til at tjene som præst i Køge Frikirke som mit primære arbejde. De sidste tre år, hvor jeg har været en del af præsteteamet på Drejervej, har været meget berigende for mig personligt. Nu glæder jeg mig til en periode i livet hvor jeg kan få lov til at tjene frivilligt og samtidig få færdiggjort min uddannelse”, siger Michael.
Kirken i Kulturcenteret ønsker Michael al velsignelse og glæder sig til fortsat godt samarbejde i Michaels nye rolle.