02. aug 2015

Fælles opstart af mandegrupperne

Mandag den 17. august er der fælles sæson opstart for alle kirkens mandegrupper. Det foregår i kirkens baggård, hvor der vil være grill og fodboldturnering. Alle er inviteret, også selvom du ikke kommer i en mandegruppe.

Fodbold og grill, det lyder som noget mange mænd kan li. Og hvis de ikke spiller fodbold, så kan de i hvert fald heppe med på et af holdene. Kirkens mandegrupper mødes på tværs af afdelinger og alder for at have det sjovt og markere, at nu starter grupperne op.

Den 17.august fungerer også som en god intro aften for nye, der måske er interesseret i at blive en del af en livsgruppe. I løbet af aftenen vil der, udover grill og fodbold, være en introduktion til livsgrupper, og det som de står for.

Grillene bliver tændt kl.18 og ca.18:30 er de varme nok til den medbragte mad, som hver enkelt selv er ansvarlig for. Kirken sørger for grill, ketchup og sennep, samt saft, te og kaffe.

Fodboldturneringen foregår sideløbende med dem som gerne vil være med. Hold á 5 personer bliver blandet på tværs af grupperne på stedet og så spilles der for sjov og selvfølgelige med en god portion konkurrence mentalitet. Alle kan være med uanset evner og udstyr.

”Tilmeldig er ikke nødvendig. Bare mød op,” siger Tobias Christreu, én af arrangørerne.

Kirkens livsgrupper mødes hver uge udover hele byen. Livsgrupper forbinder hverdag, tro og relationer og er åbne for alle mennesker, uanset trosudgangspunkt og livssituation. Mere info om grupper findes på kirkens hjemmeside, eller ved at sende en mail til menighedskontoret@kulturcenter.dk

Tag din egen grillmad med. Vi sørger for grillen.