Connect +25

Vi bygger en stor kirke ved at fokusere på det enkelte menneske. Formålet med Connect er, at skabe fællesskab som kirke. Vi tror at alle mennesker er skabt til fællesskab med hinanden. Vi ønsker at skabe plads til at blive integreret, set, hørt og på den måde være et bindeled mellem kirke og livsgrupper.

HVORNÅR:

Der er Connect samlinger hver 1. og 3. søndag i måneden fra kl. 12.15-14.oo. Her vil du kunne købe lidt frokost og hygge over en kop kaffe/the eller over en gang bordtennis, bålhygge med brød, hockey og andet.

HVOR

Connect-kælderen – (Trappe-nedgang fra foyeren).

Se mere om hvad vi laver sammen i Connect her eller tilmeld dig vores kontaktliste til venstre – her kommer der informationer om fremtidige tiltag. Du kan også bruge facebook linket herunder og følge med der.

Se mere på Connect's facebook side her