Forvandling

Forvandling handler om mod til at tage imod og udleve de gaver Gud har givet den enkelte. Tillid til at Guds kærlighed virker igennem hver enkelt af os. Handlekraft til at være og gøre en forskel i og ud fra den lokale
menighed vi er en del af. Vi er kvinder, der vil skrive historie, og når vi står sammen, kan vi være den forskel, verden længes efter.
- Merete Tangstad, grundlægger

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge Forvandling ’17, som bliver vores 10 års jubilæum.
Så sæt kryds i kalenderen d. 21. – 23. september 2017, til et brag af en weekend.
Allerede nu kan vi annoncere hovedtalerne på Forvandling ’17:

Jen DeWeerdt

Jen DeWeerdt er gift med Jeremy, mor, forfatter, stifter af Original Women – som blandt andet afholder en kvindekonference hvert år i april, samt pastor i Rockford First, USA. Jen var på Forvandling i 2015 og vandt forsamlingens hjerter med sin ærlighed, tro og store passion for mennesker og den lokale kirke.

Arianna Walker

Arianna Walker er gift med Matthew, mor og leder af Mercy UK – en nonprofit kristen organisation dedikeret til at hjælpe unge kvinder ud af livssituationer med spiseforstyrrelser, selvskade, narkotika- og alkoholafhængighed, uønsket graviditet, depression, seksuelle overgreb og sexhandel. Derudover er håbet, at de mange unge kvinder får lov at erfare Guds ubetingede kærlighed, som den altafgørende kraft til forvandling. Arianna er en del af lederskabet i LIFE Church i Bradford, UK. Hun har tidligere været gæstetaler på Forvandling – og vi er i stor forventning til hendes varme, skarpe og inspirerende undervisning i 2017.
Læs mere på www.forvandling.dk

Billetpriser:
Almindelig:                          550 kr
Skriv til Info@forvandling.dk for køb af gruppebilletter og studentbilletter
Studerende:                        350 kr
Gruppebilleta 10 stk     5000 kr