Tirsdag 20. feb 19:00

Foredrag med Charlotte Rørth

Tirsdag d. 20 februar inviterer Kirken i Kulturcenteret til et spændende foredrag med Charlotte Rørth.

Charlotte Rørth har de seneste par år fyldt kirker og sale med samtaler om Jesus. Hendes første bog solgte i 25.000 eksemplarer i Danmark og har ført til masser af samtaler. Hovedbudskabet i bogen er tydeligt: Jesus påminder os om, at han er her. Og han møder os med en fuldstændig og fuldkommen ubetinget kærlighed.

Sidste efterår fik Charlotte Rørth udgivet bogen ”Vi mødte Jesus”, hvor hun gengiver nogle af de næsten 1.000 henvendelser, hun har fået siden sin første bog – om mennesker, der ligesom hende også har mødt Jesus.

19:00 Velkomst
19:10 Foredrag med Charlotte Rørth
19:50 Interview med Jesper Borup
20:15 Kaffepause
20:25 Spørgsmålspanel, Charlotte Rørth, Jesper Borup og ledende præst Jarle Tangstad.
20:55 Afrunding og tak for i aften.